قرآن در کامپیوتر

دانلود نرم افزار های قرآنی یه صورت رایگان

قرآن در کامپیوتر

دانلود نرم افزار های قرآنی یه صورت رایگان

مکعب روبیک

روش حل مکعب روبیک در ادامه ی مطلب می باشد 

 

برای دانلود نرم افزار حل مکعب روبیک اینجا را کلیک کنید  

 

 

Download now


 مکعب روبیک یک جورچین (پازل) مکانیکی است که در سال 1353 (1974 میلادی) توسط یک مجسمه‌ساز و پروفسور معماری مجارستانی به‌نام «ارنو روبیک» ابداع شد.

مکعب روبیک سه مدل دارد:

- روبیک جیبی
مکعب 2×2×2 
 

- انتقام روبیک
مکعب 3×3×3
 

- روبیک پروفسورها
مکعب 5×5×5
 


مدلِ مکعب روبیک 3×3×3، به‌طور معمول به‌عنوان «مکعب روبیک» شناخته شده است. در این مکعب روی هر وجه ، 9 مربع واحد وجود دارد که کلاٌ می‌شود 54 مربع واحد که روی تمام وجه‌های مکعب بزرگ (مکعب 3×3×3) قرار دارند و در واقع این مکعب 3×3×3 از 27 مکعب واحد (یعنی 27 مکعب 1*1*1) ساخته شده است.

به‌طور معمول وجوه این مکعب‌های 1*1*1 با 6 رنگ ثابت پوشیده شده‌اند که هریک از این 6 رنگ به یکی از وجوه آن چسبیده‌اند و همان‌طور که گفتیم هر وجه مکعب اصلی ما (مکعب 3×3×3) از 9 تا مربع واحد تشکیل شده که هرکدام از آن‌ها یکی از وجوه این مکعب‌های واحد ما هستند که 6 رنگ یاد شده را دارند؛ بنابراین هر سطح مکعب روبیک ما از 9 مربع رنگی - به‌گونه‌ای که شرح داده شد - تشکیل شده است!

این مکعب را زمانی یک مکعب روبیک حل شده می‌نامیم که تمام وجوه مکعب 3×3×3 ما تک‌رنگ شوند یعنی 6 وجه مکعب 3×3×3، هر یک دارای یک‌رنگ باشند. به‌عبارت دیگر وقتی 9 مربع واحد برای هر سطح از مکعب ما به یک رنگ شوند، می‌گوییم مکعب روبیک ما حل شده است!

حل مکعب روبیک با کم‌ترین حرکت‌ها و در کوتاه‌ترین زمان ممکن، موضوع مسابقه‌ای است که به‌طور سالایانه در جهان با همین نام برگزار می‌شود. مکعب روبیک در دهه‌ی هشتاد میلادی به یک بازی بین‌المللی تبدیل شد و پس از ۲۵ سال هم‌چنان علاقه‌مندان زیادی را به خود جلب می‌کند.

در آخرین دوره‌ی این مسابقه‌ها، یک نوجوان ژاپنی برنده‌ شد. این نوجوان روز دوشنبه 17 مهر 1386 (۸ اکتبر 2007 میلادی) در مدت کم‌تر از ۱۳ ثانیه معمای مکعب روبیک را در این مسابقه‌ی بین‌المللی در بوداپست پایتخت مجارستان حل کرد. با برگزاری این دوره، مسابقه‌های جهانی مکعب روبیک ۲۵ ساله شد.

رکورد جهانی حل معمای مکعب روبیک در اردیبهشت 1386 (مه 2007 میلادی) شکسته شد. «تیبو ژاکینو» فرانسوی توانست در مدت 86/9 ثانیه معمای مکعب روبیک را حل کند.


طرز کاراندازه هر طرف مکعب تقریبا برابر 5.715 سانتیمتر و شامل بیست و شش مکعب کوچک است. مکعب مرکزی هر وجه تنها نمای مکعب است و متصل به مرکز هستند و این برای آن است که دیگر مکعب ها متصل شوند و توانایی چرخش را داشته باشند. در نتیجه بیست و یک قطعه وجود دارد، هسته مرکزی دارای سه محور متقاطع است که مرکز شش قطعه روی محورها را نگه داشته و به آنها و بیست مکعب کوچک پلاستیکی دیگر اجازه چرخش می دهد. مکعب روبیک دارای دوازده زاویه هست که دو رنگ را نشان می دهد، و هشت گوشه که سه رنگ را نشان می دهد، هر قسمت (هر زاویه) دو یا سه رنگ متفاوت را نشان میدهد، بدینگونه است که هیچگاه زاویه ای وجود ندارد که دو رنگ شبیه ( مثلا قرمز و قرمز ) را نشان دهد! در اغلب مکعبهای روبیک رنگ قرمز در مقابل رنگ نارنجی است ، زرد مقابل سفید و سبز مقابل آبی.

در مکعب معمولی (3×3×3) روبیک 43252003271489856000امکان وجود (8! × 38−1) × (12! × 212−1)/2 یا  حالت متفاوت وجود دارد!!!

 

روش حل مکعب روبیک

solver مکعب روبیک را میتوانید از لینک http://home.hetnet.nl/ دانلود نمایید cube.exe .

راه حل سریع مکعب روبیک Lars Petrus :

مقدمه : روش حل مکعب روبیک توسط لارس پتروس میباشد این روش هم برای مبتدیان و هم برای مراحل پیشرفته است .وی با استفاده از این روش در مسابقات سوئد در سال 1981 برنده شده است .

نقشه پایه کار :

اغلب مردم  مکعب را به روش لایه لایه حل میکنند این یک راه آسان برای رسیدن به ÷اسخ است اما برای حل سریع روش مناسبی نیست برای این روش گاها باید بیش از 100 حرکت انجام دهید .مسئله اصلی روش لایه ای بزرگ بودن آن است پر واضح است زمانیکه لایه اول را کامل کنید برای اینکه بتوانید لایه دیگر را نیز کامل کنید ناگزیر به شکستن لایه کامل شده میباشد و بعد برگرداندن آن و این چرخه بدون اشتباه باید ادامه داشته باشد .یعنی بصورت متوالی خراب کنید و درست کنید تا به نتیجه برسید .

روش لاری پتروس 7 گام دارد :

1 - ساختن گوشه 2*2*2

2 - توسعه آن به 2*2*3

3 - چرخاندن لبه ها

4 - درست کردن دو لایه

5 - موقعیت گوشه ها

6 - چرخاندن گوشه ها

7 - موقعیت لبه ها

گام 1 :

هدف در این گام ساختن یک بلوک 2*2*2 یا بطور دقیقتر جایگذاری یک گوشه و سه لبه همسایه آن در همان موقعیت میباشد .

میتدی :

برای مبتدی چیدن یک گوشه آسانتر است برای این کار ما از گوشه آبی زرد پرتقالی استفاده می کنیم و این بدین معنی است که  سه لبه ما آبی - پرتقالی و پرتقالی - زرد و آبی - زرد میباشد . ابتدا چهار قطعه ای که برای اینکار نیاز داریم را پیدا میکنیم و اقدام به ساختن 2*2*2 می کنیم واقعا سخت نیست اما اگر تازه کار باشید زمان بر است

1 - جور کردن گوشه با یک لبه

2 - جور کردن لبه دیگر با یک گوشه

3 - جور کردن بلوک 2*2*2 با اتصال 1 و 2

4 - اتصال لبه باقیمانده با دو گوشه دیگر

5 - حرکت آخر قرار دادن همه در کنار هم

متوسط :

بعد از اینکه یک گوشه را به آسانی جور کردید باید شروع به جستجو برای انتخاب یکی از هشت تایی باشید که سریعتر حل میشود در مسابقه معمولا 15 ثانیه زمان قبل از شروع زمان مسابقه برای انتخاب خط مشی کلی زمان وجود دارد .

گام 2 :

بعد از گام 1 بخشی از مکعب حل شده و ما سه لبه داریم که میتوانیم آزادانه حرکت دهیم بدون از بین بردن آنچه کامل شده در این گام ما بلوک 2*2*2 را به 3*2*2 توسعه میدهیم ما باید یک گوشه و دو لبه اضافه کنیم .

مبتدی : یکی از سه گوشه ممکن برای توسعه را انتخاب کنید ما گوشه سبز - زرد - پرتقالی و البته لبه های زرد - سبز و سبز - پرتقالی را انتخاب میکنیم روش کار کاملا شبیه مرحل 1 گوشه ها را با یکی از لبه ها متصل کنید ... مواظب شکستن بلوک 2*2*2 باشید وگرنه باید به گام 1 بازگردید .

متوسط :شما سه گوشه برای انتخاب دارید این خیلی مهم است که چیدن کدام آسانتر است موقعیتهایی سخت تر است که یک قطعه در سمت راستش قرار دارد ام چرخاندن اشتباه است آسانتریت را جور کردن گوشه دیگر است .

گام 3 :

مسئله اصلی حل مکعب در این روش بوسیله چرخش دو سمت آزاد است اما اگر سعی برای انجام آن داشته باشید بزودی پی به این مسئله میبرید که تعدادی از لبه ها در مسیر نادرست چرخانده میشوند که نام این لبه ها را لبه های نافرم میگذاریم ما قبل از حرکت باید آنها را درست کنیم گام سوم درست کردن این لبه هاست شاید این مرحله دور از ذهن بنظر برسد اما عملا آسانترین مرحله این روش میباشد .

اساسا نیاز به انجام دو چیز داریم :

1 - شناخت لبه های نافرم هفت لبه وجود دارد که جزء 2*2*3 نیست باید فقط از دو لایه آزاد استفاده کنید و نباید 3*2*2 را بشکنید یک بررسی ذهنی از حرکتها درست کنید و لبه بعدی آنرا کنترل کنید و این نکته را مد نظر داشته باشید هنگامیکه در حال کنترل کردن لبه های بعدی هستید سعی نکنید لبه های قبلی را در جایگاهشان نگهدارید

2 - تبدیل لبه های نافرم به لبه های خوب :

معمولا تعداد لبه های نافرم زوج هستند و شما میتوانید آنها را خوب جفت نمایید بعد از انجام کار کنترل کنید که لبه های شما از حالت نافرمی در آمده باشد و اینکا را تا حصول اطمینان از عدم وجود لبه نافرم ادامه دهید .

متوسط:


نظر به اینکه بخواهید بدانید یک لبه درست چرخانده شده یا نه و یا اینکه در جای درستی قرار گرفته یا نه مجبور نیستید با حرکت اضافه آن وقت خود را بیهوده تلف کنید خیلی آسان است که بدون چرخش بفهمیم کدام لبه ها مبهم هستند اگر رنگهای قطعات مرکزی باقیمانده را a و b بنامیم رنگهای قرمز و سفید در تصویر چهار نتیجه قابل ذکر وجود دارد :

1 - لبه ای که در لایه a برنگ a میباشد مجاور مرکز خوب است

2 - لبه ای در لایه a  که برنگ a میباشد یک سوی مرکز بد است

3 - لبه ای که در لایه b برنگ a است مجاور مرکز بد است

4 - لبه ای در لایه b  که برنگ a است یک سوی مرکز خوب است .

 

-----------------------------------------------------------------------------------

 

مکعب روبیک و راه حل آن

مکعب روبیک یک جورچین (پازل) مکانیکی است که در سال ۱۹۷۴ توسط یک مجسمه‌ساز و پروفسور معماری مجارستانی به نام ارنو روبیک ابداع شد. مکعب روبیک سه مدل دارد یکی ۲×۲×۲ (روبیک جیبی)، یکی ۳×۳×۳ (انتقام روبیک) و دیگری ۵×۵×۵ (روبیک پرفسورها).

نوع ۳×۳×۳ آن که رایجترین آنهاست نه سطح مربع شکل در هر طرف دارد، در مجموع پنجاه و چهار سطح می‌شوند که به اندازه بیست و هفت مکعب کوچک به هم چسبیده فضا را اشغال می‌کند. سطح مکعب روبیک را شش رنگ پوشانده‌است، هر وجه یک رنگ. مخترع آن نام مکعب جادویی را برای آن انتخاب کرد که در سال ۱۹۸۰ با نام مکعب روبیک در جهان پخش شد و می‌توان گفت که پرفروش ترین اسباب بازی جهان است.

 

طرز کار:

اندازه هر طرف مکعب تقریبا برابر ۵٫۷۱۵ سانتیمتر و شامل بیست و شش مکعب کوچک است. مکعب مرکزی هر وجه تنها نمای مکعب است و متصل به مرکز هستند و این برای آن است که دیگر مکعب‌ها متصل شوند و توانایی چرخش را داشته باشند. در نتیجه بیست و یک قطعه وجود دارد، هسته مرکزی دارای سه محور متقاطع است که مرکز شش قطعه روی محورها را نگه داشته و به آنها و بیست مکعب کوچک پلاستیکی دیگر اجازه چرخش می‌دهد. مکعب روبیک دارای دوازده زاویه هست که دو رنگ را نشان می‌دهد، و هشت گوشه که سه رنگ را نشان می‌دهد، هر قسمت (هر زاویه) دو یا سه رنگ متفاوت را نشان می‌دهد، بدینگونه‌است که هیچگاه زاویه‌ای وجود ندارد که دو رنگ شبیه ( مثلا قرمز و قرمز ) را نشان دهد! در اغلب مکعبهای روبیک رنگ قرمز در مقابل رنگ نارنجی است ، زرد مقابل سفید و سبز مقابل آبی.

در مکعب معمولی (۳×۳×۳) روبیک امکان وجود (۸! × ۳۸−۱) × (۱۲! × ۲۱۲−۱)/۲ یا ۴۳٬۲۵۲٬۰۰۳٬۲۷۴٬۴۸۹٬۸۵۶٬۰۰۰ حالت متفاوت وجود دارد!!!

آمار و ارقام زیادی در مورد این مکعب وجود دارد حتی رکوردهای متفاوت با حالتهای متفاوت که نشان از محبوبیت آن دارد!

راه حل درست کردن مکعب روبیک:

اگه فیلم “به دنبال خوشبختی” رو دیده باشین بعد از گذشتن از قسمت اشک ریزون ِ آخر فیلم و جو بعد از دیدن فیلم که همه احساس میکنن آمادگی کامل برای مقابله با سخت‌ترین مشکلات زندگی رو دارن ممکنه به یه چیز دیگه هم علاقمند شده باشین. بازی فکری ِ “مکعب ِ روبیک”.
بعد از دیدن فیلم میشه علاقمندان به “مکعب ِ روبیک” رو به چندین قسمت نامساوی تقسیم کرد. طرف صحبت من فقط اون قسمت اندکی هستن که علاقه‌شون در حدی بوده که رفتن و یه “مکعب ِ روبیک” خریدن. البته نه همه‌شون. فقط اون‌هایی که بعد از حدود 5 ثانیه نگاه کردن و فکر کردن (میدونم الان بعضی‌ها با خودشون میگن “فکر” یعنی چی؟ چیز مهمی نیست شما به آب خوردنت ادامه بده. کسی با شما نبود.) به این نتیجه نرسیدن که این مکعب یه وسیلۀ سرکاری هستش.
اگه موفق شدین از مراحل قبلی بگذرین و به این مرحله برسین مطمئن باشین که قسمت سخت قضیه رو رد کردین و از اینجا به بعدش آسون میشه.
حتماً دفعات اولی که سعی کردین “مکعب ِ روبیک” رو مرتب کنین یه مقدار گیج شدین (که برای بار اول طبیعی هستش) و به صورت حتمی‌تر از اون، قطعاً برای مرتب کردن این مکعب برای خودتون ابداعات و تئوری‌هایی (مثل اینکه اگه یه طرفش رو مرتب کنی بقیه‌شون خود به خود درست میشه و یا احتمالاً ایدۀ عقلای سیاسی کشور که اعتقاد دارن “مکعب ِ روبیک” توطئه‌ای از جانب استکبار جهانی برای سر کار گذاشتن ملت “ایران” هستش.) دارین (این یکی از قبلی هم طبیعی‌تر هستش. به هر حال ما در “ایران” با جمعیت کثیری دکتر و مهندس و فیلسوف و … طرف هستیم.).

اگه از مرتب کردن “مکعب ِ روبیک” ناامید شدین و مامانتون رو می‌خواین…
اگه از چرخوندن قطعات “مکعب ِ روبیک” خسته شدین و می‌خواین بزنین زیر گریه…
اگه انقدر “مکعب ِ روبیک” رو چرخوندین که دیگه رنگ‌هاش رو از هم تشخیص نمیدین و دچار کور رنگی شدین…
اگه انقدر با “مکعب ِ روبیک”تون ور رفتین که داره میپوکه ولی هنوز نتونستین 1 طرفش رو هم مرتب کنین…
اگه “مکعب ِ روبیک”تون اصل ِ “Made in IRAN” هستش و در اثر چرخوندن قطعات سفت ِ اون مچ درد گرفتین…
اگه فکر می‌کردین با مرتب کردن “مکعب ِ روبیک” همه فکر میکنن شما “انشتین ثانی” هستین ولی نقشه‌هاتون نقش بر آب شده…
اگه میخواستین به کمک مرتب کردن “مکعب ِ روبیک” مخ بزنین ولی ضایع شدین…
اگه چیز به درد بخوری راجع به “مکعب ِ روبیک” به زبون فارسی توی “اینترنت” پیدا نکردین…
و هزاران اگه و مگۀ دیگه…
دیگه نگران نباشین! با راهنمای مرتب کردن “مکعب ِ روبیک” ما همۀ کارها آسون شده. فقط کافیه مراحل و الگوریتم‌های این راهنما رو حفظ کنین و با اجرا کردن اون در جمع دوستان همه رو از هوش سرشارتون شگفت زده کنین.

راهنمای مرتب کردن “مکعب ِ روبیک”

اصطلاحات

F: سطح جلویی
B: سطح پشتی
R: سطح راستی
L: سطح چپی
U: سطح بالایی
D: سطح پائینی

اصطلاحات

F: سطح جلویی
B: سطح پشتی
R: سطح راستی
L: سطح چپی
U: سطح بالایی
D: سطح پائینی

یک حرف به تنهایی (مثلاً F) یعنی اون سطح رو 90 درجه در جهت عقربه‌های ساعت (ساعت‌گرد) بچرخونین.
یک حرف به همراه اپوستروف (مثلاً ‘F) یعنی اون سطح رو 90 درجه در خلاف جهت عقربه‌های ساعت (پاد ساعت‌گرد) بچرخونین.
یک حرف به همراه عدد 2 (مثلاً F2) یعنی اون سطح رو 180 درجه (جهت اون فرق نمیکنه) بچرخونین.
پس الگوریتم R U’ L2 یعنی سطح راستی رو 90 درجه ساعت‌گرد سپس سطح بالایی رو 90 درجه پاد ساعت‌گرد و در آخر سطح چپی رو 180 درجه بچرخونین.

روش مرتب کردن

نکته: این روش ِ حل براساس لایه‌بندی “مکعب ِ روبیک” هستش. اگه “مکعب ِ روبیک” رو به صورت عمودی به 3 لایۀ مجزا تقسیم کنیم لایۀ بالایی (که اول مرتب میشه) رو “لایۀ اول”، دومین لایه رو “لایۀ میانی” و بالاخره لایۀ پائینی (که آخر همه مرتب میشه) رو “لایۀ آخر” می‌نامیم. ما می‌خوایم این لایه‌ها رو به ترتیب از بالا به پائین مرتب کنیم.
توجه: این مهم هستش که یه رنگ رو به عنوان سطح بالایی انتخاب کنین و برای افزایش سرعت عملتون همیشه با اون کار کنین. من با رنگ “سفید” کار میکنم و توضیحات ادامۀ متن هم با این فرض هستش که رنگ “سفید” به عنوان سطح بالایی انتخاب شده (یعنی فعلاً تا موقعی که دستتون راه بیوفته باید به هر سازی که من میزنم برقصین).

لایۀ اول:

مرتب کردن این لایه 2 مرحله داره:

1- شکل دادن صلیب
از اینجا به بعد نیاز هستش که سلفون روی مغزت رو برداری و ازش استفاده کنی (درست هستش که با این کار مغزت از نویی درمیاد و دست دوم میشه ولی به هر حال هر چیزی یه بهایی داره که باید پرداخت تا به دستش آورد).
شکل دادن صلیب کار سختی نیست. کافیه 4 تا قسمت لبه‌ای در لایۀ اول (لبه‌هایی که یه سمت اون‌ها سفید رنگ هستش) رو سر جاشون قرار بدین. فقط بدونین که آخر این مرحله باید “مکعب ِ روبیک“تون شبیه شکل زیر باشه.


 

- قرار دادن گوشه‌های لایۀ اول (هر گوشه به صورت جداگونه)
وقتی صلیب رو شکل دادین برای تکمیل کردن لایۀ اول کافیه گوشه‌های این لایه رو به صورت جداگونه در جای خودشون بذارین. اولین کاری که باید بکنین اینه که این گوشه‌ها رو پیدا کنین. اون‌ها در یکی از لایه‌های اول یا آخر هستن (اگه به جای خاروندن کله‌ات به “مکعب ِ روبیک” نگاه کنی می‌بینی که لایۀ میانی قطعۀ گوشه‌ای نداره). این قسمت هم کار سختی نیست و بدون الگوریتم هم میتونین انجامش بدین اما برای اینکه اول کاری مغزتون گیریپاژ نکنه یکی از الگوریتم‌های این مرحله رو به صورت تصویری نشونتون میدم.


 

و این مرحله چند تا نکته هستش که باید بهشون توجه کنین:
- کار رو با گوشه‌ای از لایۀ اول شروع کنین که در لایۀ آخر قرار داره.
- اگه چند تا از گوشه‌های لایۀ اول در لایۀ آخر قرار دارن کار رو با گوشه‌ای شروع کنین که رنگ سفیدش به سمت پائین (روی سطح پائینی) نباشه.
- اگه گوشه‌ای در لایۀ اول قرار داره ولی جای اون اشتباه هستش و یا نیاز به چرخیدن داره باید اون رو به لایۀ آخر بیارین و دوباره سر جاش بذارین.
آخر این مرحله باید “مکعب ِ روبیک“تون شبیه شکل زیر باشه.


 

لایۀ میانی

مرتب کردن این لایه فقط 1 مرحله داره:
1- قرار دادن لبه‌های لایۀ میانی (هر لبه به صورت جداگونه)
برای انجام این مرحله میتونین از 2 الگوریتم زیر استفاده کنین.


 

تذکر: موقع اجرای الگوریتم‌ها باید رنگ آبی به سمت خودتون (سطح جلویی) باشه.
آخر این مرحله باید 2 لایۀ بالایی “مکعب ِ روبیک“تون مرتب شده باشه.

لایۀ آخر

مرتب کردن این لایه 4 مرحله داره:

نکته: قبل از اینکه کار رو ادامه بدین باید “مکعب ِ روبیک“تون رو برعکس کنین طوری که لایۀ آخر (با سطح زرد رنگ (رنگ مخالف رنگ سفید در اکثر “مکعب ِ روبیک“ها)) در بالای مکعب قرار بگیره.
1- شکل دادن علامت جمع (+)
حالا باید در سطح لایۀ آخر (سطح زرد رنگ) لبه‌ها رو طوری قرار بدیم که تشکیل یه علامت جمع (+) رو بدن.
تذکر: در این مرحله اهمیتی نداره که طرف دیگۀ لبه‌های لایۀ آخر با قطعات مرکزی در لایۀ میانی هماهنگ نباشن.
شکل زیر حالت‌های مختلفی که ممکنه به وجود بیاد رو نشون میده.


 

تذکر: در این شکل قسمت پائین تصویر سطح جلویی شما محسوب میشه و در واقع شما از بالا به “مکعب ِ روبیک” نگاه میکنین.

حالت اول حالتی هستش که می‌خوایم به اون برسیم.
در حالت دوم از الگوریتم ‘F U R U’ R’ F و در حالت سوم از الگوریتم ‘F R U R’ U’ F استفاده کنین.
حالت چهارم در حقیقت ترکیبی از حالت‌های 2 و 3 هستش. در این حالت میتونین از هر دو الگوریتم استفاده کنین. بار اول که یکی از الگوریتم‌ها رو اجرا میکنین یکی از حالت‌های 2 یا 3 به وجود میاد و برای بار دوم با اجرای الگوریتم مناسب علامت جمع (+) ایجاد میشه.
2- قرار دادن گوشه‌های لایۀ آخر در جای مناسب
تذکر: در این مرحله بدون درنظر گرفتن جهت قرار گرفتن گوشه‌ها فقط اون‌ها رو سر جاشون میذاریم.
در این قسمت تنها 2 حالت ممکن هستش:
- گوشه‌های نزدیک به هم نیاز به جابجایی داشته باشن. برای جابجایی اون‌ها “مکعب ِ روبیک” رو طوری میگیریم که گوشه‌های مورد نظر در سمت راست و بالای مکعب قرار بگیرن و الگوریتم L U’ R’ U L’ U’ R U2 رو اجرا میکنیم.
- گوشه‌های دور از هم (قطری) نیاز به جابجایی داشته باشن. در این شرایط همون الگوریتم قبلی رو 2 بار اجرا میکنیم.
3- مرتب کردن گوشه‌های لایۀ آخر
در این قسمت به جز حالت درست (مرتب بودن گوشه‌ها) 7 حالت مختلف دیگه ممکن هستش که در شکل زیر اومده.

در حالت اول الگوریتم R’ U’ R U’ R’ U2 R U2، در حالت دوم الگوریتم R U R’ U R U2 R’ U2 و در حالت‌های دیگه ترکیبی از این 2 الگوریتم رو استفاده میکنیم.
4- مرتب کردن لبه‌های لایۀ آخر
در این قسمت هم به جز حالت درست (مرتب بودن لبه‌ها) 4 حالت دیگه ممکن هستش که در شکل زیر می‌بینین.

برای حالت اول الگوریتم R2 U F B’ R2 F’ B U R2 و برای حالت دوم الگوریتم R2 U’ F B’ R2 F’ B U’ R2 رو استفاده میکنیم.
در حالت‌های دیگه با اجرای هر کدوم از الگوریتم‌های بالا به یکی از حالت‌های 1 یا 2 میرسیم که با اجرای الگوریتم مناسب لبه‌ها مرتب شده و “مکعب ِ روبیک” کامل میشه.
نکتۀ آخر: انصافاً جنبه داشته باشین و به جای اینکه الگوریتم‌ها رو حفظ کنین و برین توی کوچه برای ملت اِفه بیاین سعی کنین الگوریتم‌ها رو درک کنین.
ضمناً این روش برای مبتدی‌ها هستش. وقتی خوب اون رو یاد گرفتین توی “اینترنت” بگردین روش‌های حرفه‌ای‌تر که سرعت رو بالا میبره پیدا کنین.

پیش به سوی خرید مکعب روبیک !!!

 

با تشکر از جوکر که قسمت اصلی این متن از وبلاگ ایشان گرفته شده است.

نظرات 11 + ارسال نظر
علی ایزدیار جمعه 9 اسفند‌ماه سال 1387 ساعت 06:57 ب.ظ http://www.e-kh.blogsky.com

من از وبلاگت دیدن کردم و اگر مایل به تبادل لینک هستی خبرم کن

علی پنج‌شنبه 6 فروردین‌ماه سال 1388 ساعت 11:31 ب.ظ http://darham.blogsky.com/

سلام
سال نو مبارک
بابا این چه پستی تو وبلاگ من زدی
http://images.google.com/imgres?imgurl=http://rasolfazli.googlepages.com/w-PENIS.jpg&imgrefurl=http://darham.blogsky.com/1387/12/18/post-214/&usg=__2ID-0gfajaBtiQh9LF9fa-FrLvU=&h=600&w=800&sz=47&hl=en&start=153&um=1&tbnid=nwYbYD8SdnTMAM:&tbnh=107&tbnw=143&prev=/images%3Fq%3D%25D9%2583%25D9%258A%25D8%25B1%26ndsp%3D18%26hl%3Den%26sa%3DN%26start%3D144%26um%3D1
این لینک رو باز کن ببین با چه کلمه رسیدن به پستی که برام گداشتی؟
مجبورم پاکش کنم تا آبروم نرفته!!!

ارژنگ شنبه 8 فروردین‌ماه سال 1388 ساعت 04:38 ب.ظ http://www.a-ar.blogfa.com

با سلام و تبریک سال نو

وبلاگ قشنگی داری موفق باشی

mohaddeseh دوشنبه 10 فروردین‌ماه سال 1388 ساعت 12:44 ق.ظ http://dehkadehinterneti.mihanblog.com

سلام دوست عزیز وبلاگ قشنگی داری.اگه حاظر به تبادل لینک هستی لطفا لینک وبلاگ من را قرار بده و بعد به من خبر بده تا لینکتو بذارم. لطفاً نظر یادت نره
دهکده ترفند
http://mobil4persian.mihanblog.com
دهکده اینترنتی
http://dehkadehinterneti.mihanblog.com

محمد سه‌شنبه 11 فروردین‌ماه سال 1388 ساعت 06:05 ب.ظ http://silax.ir

سلام
خسته نباشید سال نو مبارک
وب گاه زیبا وجالبی دارید
من در راستای ارتقای سایت خود
مایل به تبادل لینک میباشم
لطفا لینک ما را با نام دانلود نرم افزارهای جدید
وبا آدرس silax.ir لینک کنید
نام ونشانی درخواستی خود را به ما بدهید
تا شما را لینک کنیم

حمید جمعه 12 تیر‌ماه سال 1388 ساعت 12:55 ق.ظ http://www.skyclick.ir

با سلام همکا محترم شما اگر تا روز شنبه د سیستم کلیکی آسمان 13 تیر ثبت نام کنید مبلغ 3000 تومان هدیه افتتاح و 1000 تومان برای تمام کاربران به حساب کاربری شما اضافه خواهد شد

واریز به حساب شما 30 هر ماه
تبلیغات تصویری هر کلیک : 45 تومان
متنی : 25 تومان
لینک باکس : 30 تومان

حد اقل واریزی برای شما 8000 تومان در ماه

شرکت آسمان واریز پول شما را ضمانت می کند

وب مستر های عزیز بشتابید

جوکر شنبه 14 شهریور‌ماه سال 1388 ساعت 12:03 ب.ظ http://www.follywoodjoker.blogspot.com/

سلام
دوست عزیز انتشار این مطلب اینجا دزدی اندر دزدی هستش چون یکی از فروم ها مطلب من رو بدون اطلاع من و بدون ذکر منبع منتشر کرده و شما هم همین کار رو درمورد مطلب اون فروم تکرار کردی.
شما که ظاهراً ادعای دین و ایمان داری با چه اجازه ای این کار رو کردی؟
البته بذار مشکل شرعیت رو حل کنم. من اتئیست هستم و همونطور که شما بهتر از من میدونی اسلام هرگونه دزدی، قتل، غارت، تجاوز و ... رو درمورد غیر مسلمانان مجاز میدونه. پس دیگه نگران اون دنیات هم نباش فقط باید یه فکری برای نجس شدن وبت بکنی. اون رو هم میتونی یه کد آفتابه در حال آب ریختن بالای صفحه بذاری تا همه چی تطهیر بشه.
ضمناً دوستانی که علاقه دارن اصل مطلب رو بخونن دعوت به بازدید از این لینک میکنم.
http://follywoodjoker.blogspot.com/2008/12/blog-post_25.html
فیلن
بابای

جوکر دوشنبه 16 شهریور‌ماه سال 1388 ساعت 10:30 ق.ظ http://www.follywoodjoker.blogspot.com/

سلام
دوست عزیز من اصلاحیۀ شما رو نمیبینم
هنوز لینکی به اصل مطلب وجود نداره
ما فرض میگیریم شما یادت رفته
به قول شما مسلمون ها ایشاالله که گربه بود
لینک به اصل مطلب
http://follywoodjoker.blogspot.com/2008/12/blog-post_25.html
ایمیل نویسنده follywoodblog@yahoo.com
آی دی مسنجر نویسنده follywoodblog
فیلن
بابای

جوکر دوشنبه 16 شهریور‌ماه سال 1388 ساعت 10:56 ق.ظ http://www.follywoodjoker.blogspot.com/

سلام
حله آقا!
مرسی
فیلن
بابای

مریم جمعه 24 اردیبهشت‌ماه سال 1389 ساعت 01:00 ب.ظ

سلام خواهش میکنم یک طور بنویسیدکه من بفهمم چی نوشتین من دیگه دارم میمیرم روبیک دیوووووووووووووونه ام کرده
کمک کنید لطفا
باتشکرازسایت بسیار عالیتون.......................

[ بدون نام ] چهارشنبه 10 شهریور‌ماه سال 1389 ساعت 01:42 ب.ظ http://www.almas111.blogfa.com

خیلی خوبه مدت ها بود که دنبال این مطلب میگشتم

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد